dijous, 20 d’agost del 2015

Fent memòria...

Hola amics!!

És difícil trobar un buidet en el nostre dia a dia per escriure unes línies i mantindre actualitzat el blog.
Com haureu pogut comprovar fa temps que no hi ha cap entrada nova i no serà perque no han hagut events però no ha hagut temps de plasmar-los per escrit.

Així que hui vaig a fer un remix de totes les coses que em venen al cap i que s'han succeit desde novembre de 2014, última entrada al blog.

Es cert que el face es molt més viu i sempre està més al dia però almenys a mí m'agrada de volta en quan llegir les entrades en les que es plasmen emocions, sentiments i experiències tant pròpies com de companys d'equip.

Començavem 2015 felicitant-vos l'any nou..



I l'inici no va poder començar amb més força:

Els nostres companys Rubén i Zaira van disputar la Mitja Marató de Santa Pola, quatre membres dels ZrunnersAlcoi: Joju, Olga, Jordi Jordá i Ame disfrutavem del Cross Nocturn de Sax. Borja, corredor del Socarun Cocentaina i Joju del ZrunnersAlcoi disputaven el Granadella Trail Xàbia.
 



 




Curses i més curses... però l'event més important de gener 2015 sens dubte va ser el naixement de Noa (altra miniZrunner per a l'equip!!!).

Arribaven festes de Sant Jordi i en el cap de els nostres 4 pioners d'equip sols hi havia un event el Trail solidari Ciutat d'Alcoi.



I com tots i cadascun dels participants els herois van arribar fins la meta. Sobren paraules amb aquestes imatges:
 



 


 

Després va arribar Gandia, la cursa Cross de les 24 hores de Cocentaina i Ontinyent al circuit Vall d'Albaida.




 




Com tots els anys, va arribar la lluna plena i amb l'estiu la "típica Noctura Zrunners al Montcabrer" que aquest any va comptar amb la participació del nou fitxaje de l'equip Carol i va ser batejada com a la Trail Mooncabrer Zrunners, eh Joju? jajajajajjaaj

Ací us deixe alguna imatge de la nocturna:



I fins ací tot un petit resum acompanyat d'imatges del que han sigut aquests primers sis mesos de l'any.

Espere que tant els veterans com els nous membres es llancen i compartisquen les seues cròniques.

Així que Rubén i Zaira ja sabeu... esperem la vostra crónica per compartir amb tots les vivències i l'experiència d'aquest estiu en el Camí de Santiago. Ahí us deixe el missatge xics.

Fins la próxima!!

;-)


Pd. En breu nova crónica: AGRES.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada