divendres, 13 d’abril del 2012

"El retorno"

Fa ja dos anys que va nàixer la idea de crear un blog en el que es pogueren reflexar les reunions i kddes (com les anomena el grup) d'una colla d'amics.

Inicialment destacant les proeses de tres membres aficionats a les carreres populars que amb el pas del temps han anat evolucionant aconseguint metes en curses de 10, 21 i fins i tot 42 kilòmetres han estat seguides per altres esportistes del grup que han participat en caminates, excursions i en l'actualitat també en partits de pàdel.



No podem oblidar tampoc destacar a altres membres que tenen aficions més pasives i de vegades anomenades frikis per altres: pelis, sèries, lectura i com no vídeojocs.


           


Poc a poc anirem il·lustrant tots aquests events que han anat succeint perque aquest blog siga un llibre viu de les nostres experiències passades així com de totes aquelles que vindran en el futur.

Nous events, curses, kdades, viatges... ens voleu acompanyar en aquest viatge???



Ara no soc l'única pilot en aquest nou Blog, s'ha recolçat molt bé l'equip així que ja no pot quedar en l'oblit.

Us convidem a que participeu tant en els vostres comentaris com en qualsevol material que ens pogueu proporcionar en format d'imatge, enllaç d'interés, etc.

Anem enllà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada