dilluns, 27 de gener del 2014

Cross Nocturn - Sax

I quasi sense deixar descansar les cames de la Mitja de Santa Pola ja estem de lío de nou...

Aquesta vegada en Sax. Una cursa nocturna de 8 kilòmetres de distància pel casc antic de la ciutat realitzant dos voltes pel recorregut.

Aquesta vegada augmentavem la representació femenina del grup encara que teníem algunes baixes :-(

Una vegada en Sax, i replegats els dorsals corresponents, es vam preparar per dirigir-nos cap a l'eixida de la cursa. Aquesta vegada correríem Joju, Aure i Rubén de la secció masculina i Paloma, Eva, Olga, Zaira i jo de la femenina. Ens acompanyaven Alberto, Hugo, Joan i els dos Jordi com a animadors en aquesta ocasió.

De camí a l'eixida vam aprofitar per fer algunes fotos al photocall que es havíen preparat!!

ZRunners - Alcoi en Sax

Representació femenina ZRunners-Alcoi

Zrunners - Alcoi i Urban Running
Ja fotografiats ens vam dirigir cap a l'eixida calfant una miqueta i després d'una volteta per la rodalia ja ens vam colocar esperant al punt de l'eixida.

Crec que ningú tenia clar com es plantejava la cursa i aniríem segons sensacions. Eren únicament 8 kilòmetres però feia una miqueta de respecte aquella famosa pujada que hi havia quasi a l'inici del recorregut.

La cursa va començar i tots es vam llançar a la carrera!!! Joju va tirar davant seguit per Aure i després vam anar la resta sortejant a tota la gent que trobavem davant, que no era poqueta. Vam passar per l'avenida pero ja prompte vam començar a clavar-se per callejons més estrets del centre del poble i vam trobar la pujada famosa. Prova superada!!! Ja estavem dalt i tocava continuar corren. Vam passar varies vegades per on es trovava l'afició el que ens animava molt.

En un tres i no res ja ens dirigíem a la recta final on vam finalitzar la cursa tots i cadascún dels participants. Ací teniu la prova:

Corredors de ZRunners-Alcoi a la finalització de la cursa.

Va ser una cursa ràpida!! Quina serà la propera??? 15Km de València??? Té moltes paperetes...

;-)

Si estás corriendo, no importa qué rápido o lento eres, tú eres un corredor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada