dimarts, 19 de juny del 2012

Continuem en els entrenaments..

Apenes sense motivació encara que en un objectiu al cap (arribar fins al poli per la via verda) he començat a posar-me les sabatilles voladores jejej En principi anava a ixir soles a correr pensant que hui era un dia perfecte ja que no feia massa calor, ha estat tot el dia núvol i s'ha pegat alguna xaparronaeta. No m'acabava de motivar la classe de spinning que anava a fer al gym i tenia que començar a maxacar les sabatilles.

Però qui havia dit que no feia calor????... Finalment acompanyada pel Jordi, ja que al nostre company Joju se li havia complicat una miqueta la vesprada en la feina, hem ixit a les 17:50h. L'inici de la carrera ha sigut al parc El Romeral i poc a poc hem anat pujant fins arribar a Batoi. Seguidament hem iniciat la via agraint en la pujada l'entrada als tunels, quina frescoreta més bona per recuperar.. ja que el sol encara calfava.

Poc a poc hem anat fent avançant adelantant a tots els caminants de la via i sent adelantats per tots els ciclistes que anaven cap a munt. Amb cansament però sense cap molèstia hem anat superant tots els tunels i per fi hem començat a divisar el poli.

Hem començat a endinsar-nos a l'ultim túnel i conforme avançava he anat incrementant el ritme per acabar a tope esprintant i.... METAAAAA!! Objectiu aconseguit!! En 40 minuts hem pujat. No està malament si compare amb els 38 que solia fer abans. A més, hi ha que tenir present que vinc d'una parada d'any i mig aproximadament i el cos és molt còmode. En l'última eixida havia arribat fins el tercer tunel i ara volia arribar dalt.
´
Després de pegar un trago en la font tocava baixar tot el que havíem pujat. Aquesta vegada la baixada ha sigut per la beniata; no hi havia que apretar massa ja que l'objectiu ja estava aconseguit. En total ha sigut un hora d'entrenament que he acabat en molt bones sensacions i molt més motivada que a l'eixida.

L'entrenament físic continua diàriament i, encara que la carrera només puc portar-la a terme de manera periòdica i esporàdicament (quan em deixa el peque) poc a poc he d'anar avançant. Espere que aquestes publicacions servisquen per contagiar a altres xiques del grup.

Ànim Zrunner!!! Seguim entrenant..

2 comentaris:

  1. Això ja va!! Espere s'anime la resta i en la propera carrera ja portem representació femenina..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahí ahí!! a por ellas ooooeeeee a por ellas oooeeeee...

      Elimina