dijous, 26 de juliol del 2012

Objectiu: El Castell de Cocentaina

Tenint sempre a la vista el nostre objectiu, el Castell de Cocentaina, hem sortit de caseta a les 7:30h amb l’intenció de coronar el Castell.



La previsió era pujar al caminant i baixar corren però, com sempre passa quan ixes en Jordi, han canviat les previsions... Hem iniciat la ruta i, com no podía ser d’altra manera, l’hem iniciat corren.


Encara que no ho parega estem corren
Hem dit: fins que poguem aguantar… i, així,  hem arribat quasi a Sant Cristofol. Des de que hem agafat la carretera que puja a Sant Cristofol el desnivell ha augmentat considerablement.
Quines costeres!!!!!, no me’n recordava…!!!!!
Qualsevol de vosaltres que haja pujat al Castell, inclús a peu, ho sabrà i no dic res dels que ja ho heu fet correns: per a mí unes màquines!!


Inici de la pujada amb el Castell de Cocentaina de fons


Coronat Sant Cristofol, hem continuat  camí cap a munt caminant a bon ritme cap a munt. Cada vegada més prop del Castell però més allunyats de les cases d’on havíem sortit. En qüestió de minuts l’altitud s’havia incrementat considerablement. Teniu en compte que en apenes tres kilòmetres s’augmenta aproximadament uns dos cents cinquanta metres de desnivell. Al mòbil  indicava de 500 que hem començat fins a 760 d’altitud.
Finalment hem fet uns 15 minuts de carrera i uns 25 minuts de caminata. Hem arribat al Castell en 40 minuts. No està gens malament.. En els últims metres previs a l'arribada al Castell, hem fet un últim esforç fent els últims metres corren.

Una vegada dalt hem fet unes fotos de la vista de Cocentaina. Ací us les deixem.

Vista de la ciutat d'Alcoi des del Castell

Vista de la ciutat de Cocentaina des del Castell

 I com no, fotos al Castell dels protagonistes de la ruta!!

Ame al Castell

Jordi al Castell

Ara quedava la tornada, hi havia que calfar motors per tornar cap a baix. Els metres que havíen costat tant de muntar desapareixien ràpidament a la baixada. En uns 27 minuts hem baixat. A les 8:45h aproximadament entravem de nou a la caseta. Un bon entrenament per començar el dia que, encara que doblava en kilòmetres al realitzat el dia anterior, no l’igualava en duresa.

I com no podia ser d’altra manera, una bona dutxa ha seguit a l’entrenament i per suposat un bon esmorçar per recuperar l’energia perduda.

Prova superada!!!! 
Continuem en marxa ; )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada