dimecres, 7 de novembre del 2012

Beneficis de la cervesa

Mai heu sentit ni heu llegit res sobre els beneficis que una bona cervesa té en els esportistes??

Ein prosit!!
Tenint en compte aquests estudis tan savis, part del grup Zrunners vam estar el passat 27 i 28 d’octubre a la ciutat de Calp.
Estareu pensant: què hi havia en eixa data en Calp??? una marató???, una mitja???, 10k tal vegada??...  Gelat, gelat!!.  Era la 25º Edició de l’Octoberfest de Calp!!!!

Creieu que estic de broma amb aquesta relació cervesa - esportiste??? Doncs llegiu a continuación alguns fragments sobre els beneficis de la cervesa en els esportistes:

“La ingesta de una cantidad moderada de cerveza tras realizar ejercicio físico, puede ser beneficiosa en la dieta equilibrada de los deportistas, porque favorece una rápida y efectiva rehidratación y contribuye a evitar dolores musculares como las populares agujetas.”

“Se ha observado que el consumo moderado de esta bebida, tanto en su variedad tradicional como sin alcohol, tras realizar ejercicio físico en condiciones de elevada temperatura ambiental y abundante transpiración, permite recuperar las pérdidas hídricas en medidas similares al agua.”

“Se ha demostrado que el consumo moderado de cerveza puede tener efectos positivos para el organismo, siempre que se trate de individuos adultos y sanos. Está elaborada con ingredientes 100% naturales (agua, cebada y lúpulo) y es una de las pocas bebidas que contiene vitaminas y minerales de forma natural”

Quan s'organitza un event Zrunner s'organitza a consciència jejej
La major part del grup va arribar divendres es van instalar i es van trasladar fins a la carpa.


 

 
Però no cregueu que tot va ser cerveza. Al matí del dissabte i quan ja estavem tot el grup sencer vam organitzar una caminata al Penyó. Amb algún mal de cap i amb més necessitat d’aigua del que es normal vam començar camí cap a munt.

Objectiu al fons
Finalment no vam pujar fins dalt del tot. Vam arribar fins passar la cova ja que era una miqueta tard i Jordi i Miriam ens esperaven a Calp per dinar amb nosaltres. L'hora se'ns havia tirat damunt.
A continuación teniu algunes fotos de la pujada. No us podem posar el recorregut ja que se'ns va oblidar posar en marxa l'sport-tracker...
 
 

 



Una vegada baix necessitavem agafar forces per continuar amb la Festa per la vesprada i vam fer un bon dinaret: una mariscaeta i un bon arrocet a banda.

 
A les 19h de la vesprada tornavem a estar en la carpa i, com no, disfrutant a tope d’una festa molt molt especial. Us recomanem a tots els que no hagen gaudit d’aquesta festa mai que s’anime a la pròxima. Si no potser en Alemanya, Calp no ens pilla molt lluny.
Us deixe algunes imatges ja que les imatges valen més que mil paraules.





Amb la reina de la Festa!!

S'apunteu a l'any que ve???
Fins la próxima ; )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada